Att matcha mobilen till sin outfit

phone fashion

Mobiltelefonen som en modeaccessoar? Det kan låta konstigt – många tänker förmodligen bara på mobilen som någonting vi behöver för att få vardagen att gå ihop. Under de senaste åren har dock fler och fler börjat betrakta mobilen som en accessoar, och om man tänker efter så kanske det inte är så förvånande.

Det är snarare lite märkligt att inte fler tänker på mobiltelefonen som en modedetalj. Många lägger otaliga timmar på att sätta ihop sin drömoutfit, men det är lätt att glömma att din smartphone förmodligen kommer att synas lika mycket som dina kläder. Om man verkligen vill få till sin look kan det vara värt att tänka ett extra varv på hur man kan anpassa telefonen till kläderna på ett naturligt sätt.

Det enklaste sättet att matcha sin outfit med sin smartphone på ett naturligt sätt är att skaffa ett snyggt fodral som passar just din stil. Det går att tänka på två olika sätt – antingen att skaffa ett subtilt skal som smälter in med vilka kläder som helst. Det går också att låta ens smartphone sköta showen själv genom att skaffa ett skal som verkligen sticker ut – kanske ett guldglittrigt för att få lite extra stjärnglans.

Det är inte bara telefonen i sig som måste se bra ut – även telefonens accessoarer måste fungera med resten av din outfit. En noggrant uttänkt look som toppas av ett par ludna hörlurar kommer till exempel att se riktigt tokig ut. Investera istället i ett par stilrena lurar om du vet att du lyssnar på mycket musik på stan. Har man tight budget kan man dock känna sig trygg med ett par vita iPhone-lurar som fungerar ihop med det mesta.