Bästa prylarna till sommarskoj

Sommaren är i full blomning och du kanske undrar vad du ska hitta på under dina lediga dagar? Vi har satt ihop en liten lista med de bästa sakerna vi kunde hitta som förhöjer nöjet med att vara ledig och att det är sommar!

Kalasprylar

Varför måste du vänta till Halloween för att ha en maskerad? Som Partyhallen visar finns det fullt med prylar och dräkter som passar lika bra under sommarmånaderna. Du kan ha maskerad när du anordnar en födelsedag eller ett sommarkalas. Ballong och glitter är också roligt när stämningen behöver livas upp! Dekorationer till kräftskivan är ett måste och då kan du passa på att göra det där lilla extra med bordsdekorationer, heliumballonger och partyhattar.

För sena kvällar kan ni vara ute hela natten och fortfarande hitta varandra med hjälp av självlysande armband. Ni behöver inte betala dyra pengar för att känna att ni är på festival: allt ni behöver är kall öl, bra musik och några självlysande smycken!

Badskoj

Att bada under varma sommardagar är perfekt. Men det blir snabbt tråkigt att bara ligger eller stå där i vattnet och titta runt. Det finns studsbollar som flyter och som studsar på vattnet. Utmana dina kompisar och ingen behöver vara rädd för att skada sig när de kastar sig efter bollen.

Eller så tävlar ni mot varandra i sanden och spelar lite Mölkky, i Sverige mer kallat ”nummerkubb”. Istället för att spela i lag är det en mot en och det gäller att slå ned sifferkubbarna för att samla poäng. Först till femtio poäng vinner. Ett roligt spel som kan gå fort eller ta lång tid, beroende på hur bra ni är på att kasta!

Tävlingar och lekar

Man blir aldrig för gammal för att tävla och leka. Det är inte alltid som man behöver köpa något utan man kan ta vad man har hemma och skapa egna roliga och innovativa lekar och tävlingar. Hoppa säck är en sådan. Ta några stora sopsäckar och dela upp i lag. Mäta upp en sträcka som man ska hoppa fram och tillbaka innan nästa tävlande ger sig iväg. Se till att ha några sopsäckar i reserv ifall de skulle gå sönder.