De heta sommarfrisyrerna

Sommarn är det perfekta tillfället att testa något nytt. Och detta inkluderar frisyrer. Har man blivit less på sin nuvarande frisyr och vill testa någon nytt kommer här lite tips på vad som är inne nu i sommar.

Flätor, flätor, flätor överallt

Sommarens klart hetaste hårtrend är flätor. Det var ett tag sedan de var så trendiga som de är i år, och kanske därmed också är något man inte utforskat på ganska länge. Allt vad gäller flätor passar in i sommarens mode, oavsett om det handlar om klassiker som inbakade flätor och fiskbensflätor eller kanske till och med lite rastaflätor är årets sommar den bästa tiden att utforska dessa hårkreationer.

Härligt långa svall

Det långa utsläppta håret, gärna med lite lätta vågor som om man precis bundit upp nattflätorna, är också inne just nu. Nu är det ju ingen som magiskt kommer att kunna odla längre hår hel plötsligt. Men det är ju lätt fixat med lite löshår. Satsar man dessutom på rätt typ kan man sätta in och ta bort det på bara några minuter.

Extrema färger

Naturliga färger är så klart de vanligaste och kommer nog alltid att vara det. Men i sommar har även de riktigt extrema hårfärgerna också blivit riktigt populära. Har man någonsin velat färga håret med en riktigt skrikande färg kommer man nog inte få ett bättre tillfälle att göra detta än i år. Har man aldrig färgat håret på detta sätt tidigare är det bra att veta vad man ger sig själv in på.

Mängder med lockar

En sista trend som verkligen tagit fart är den frissiga looken med mycket lockar. Det är nästan så att det inte kan bli lockigt nog. De som har naturligt lockigt hår kan nu hoppa över allt de gör för att motverka dessa och möta denna trend med öppna armar.