En man med stil

De manliga accessoarerna ökar mer och mer på marknaden. Det är inte bara kvinnorna som är modemedvetna och intresserade av det senaste, även männen är på frammarsch och det är inte konstigt när det finns så mycket inom herrmodet att välja på när man vill förstärka sin outfit och klä sig med stil.

Att kombinera slipsen som tidigare med kavaj, skjorta och finbyxor eller att idag använda den till sina slitna jeans är inte alls konstigt längre. Slipsen har fått en marknad som är ännu större idag med fler användningsområden än att bara vara en stelt och endast uppklädd detalj som man längtade efter att få ta av sig när man kom hem. Unga män blir idag mer och mer stilmedvetna och vågar experimentera med de olika stilarna och slipsen har i många fall också fått lämna plats för flugan som återigen ökar i popularitet.

Denna kan man med fördel kombinera med hängslen och en matchande näsduk i kavajfickan eller skjortan. Manchettknappar kan aldrig bli fel och ett snyggt armbandsur eller ett armband förstärker intrycket. Även till ytterrocken finns accessoarer som till exempel en snygg scarf, läderhandskar eller en prydlig hatt, valmöjligheterna är många och en gentleman kan lätt matcha sin kvinna i både stil och färg.