Fixa vårstilen

Våren står för dörren och man kan riktigt känna lukten från långa grillkvällar och nyklippt gräs. I takt med att vädret blir varmare börjar det också bli dags att uppdatera garderoben inför sommarens fester.

Ett säkert kort för att få den där fräscha känslan samtidigt som du får ett plagg som passar till det mesta är att först och främst rikta in dig på ett par snygga sneakers.

Sneakers passar till det mesta, från shorts till finbyxor och är samtidigt väldigt sköna att gå i. De finns i alla möjliga färger, former och prisklasser vilket gör att du kan hitta den som känns rätt för dig.

Även jeans är ett klassiskt plagg där du själv kan hitta den modell och färg som bäst passar din personlighet. Fördelen med jeans är att de passar såväl till vardag som till fest.

Ett hett tips är att sätta dig ned och fundera över hur din stil ser ut. Vad är det du tycker är snyggt? Du bör också fundera på hur mycket pengar du har råd att lägga på din vårgarderob. Det finns många sajter på internet där du kan få tips och exempel på hur du kan matcha och vilka plagg som är heta i vår.

En sak du dock bör tänka på är att inte följa trender och modetips slaviskt. Du bör välja plagg som du trivs i och som du kan tänka dig att ha ofta. Om du följer trenderna för mycket kommer du också behöva byta ut hela din garderob nästa år då årets kläder blivit ute.