Gör smarta köp i sommar

Så är äntligen sommaren här. Människor över hela landet planerar semestrar och ser fram emot grillning, bad och andra aktiviteter som hör sommaren till.

Du vet hur det här. Sommaren närmar sig och du vill uppdatera din sommargarderob, men ibland är vill man en sak och plånboken en annan. Hur ska man då lösa det? Det är det vi ska titta närmare på idag.

Ett säkert kort för dig som behöver kläder är second hand. Där kan du ofta hitta snygga kläder till bara en bråkdel av priset i butik. Du kan också kolla på sajter som Tradera efter klipp.

Du kan också byta kläder med dina kompisar (om ni har samma storlek). Kanske har din vän tröttnat på sin snygga jacka och ni kan byta den mot något du har i din garderob? Varför inte fråga?

Om du ändå vill köpa nytt kan du istället leta efter rabatter. Sajter som rabatterat.se samlar rabatter till de flesta sajter och du kan på så sätt köpa saker du vill ha, men till ett billigare pris.

Ett annat tips är att gå igenom din garderob. Jag vet väl vilka kläder jag har kanske du tänker men faktum är att det inte behöver vara så säkert. Du kanske har en snygg t-shirt du glömt bort liggande i botten på garderoben. Eller de där byxorna du tyckte vara jättefula för några år sedan kanske känns helt rätt nu. Om du nu inte skulle hitta något får du i alla fall ordning i din garderob och får en överblick över vad du skulle behöva köpa. Win-win helt enkelt.