Hitta herrkläder i större storlekar

well_dressed_man

Plus size sortimentet i butikerna har ökat och det är inte längre lika svårt att hitta snygga, välsittande plagg, oavsett din storlek. Size zero är inte längre det rådande kroppsidealet, till lättnad för de flesta av oss och vi behöver inte längre skämmas över våra kurvor.

Det här med att hitta rätt storlek utgår främst från hur våra kroppar är uppbyggda. Bästa sättet att räkna ut vilken storlek som behövs, är att mäta kroppen och utgå från dess mått. De allra flesta internet sajter som säljer kläder brukar ha en måttabell som man kan utgå ifrån för att hitta rätt storlek.

Under en tid har kvinnor kämpat för att hitta plagg i större storlekar och många stora klädkedjor har anammat detta och erbjuder ett brett sortiment, även i större storlekar. Dock har den större mannen nu hamnat i bakvattnet och du hittar inte alls samma bredd på herrkläder som för dam.

Dock har bland annat Dressman ett brett sortiment av herrkläder i storlekar från small upp till 9XL. Företaget öppnade 2007 Dressman XL, som saluför storlekar från 2XL till 9XL i ett brett sortiment. Dessutom följer företaget samma kampanjer som Dressman och har också en webbshop med hela spektret av plagg.