Inköp för hösten

Hösten kryper allt närmare och det är dags att byta ute sandalerna mot kängor och jeansjackan mot en snygg rock. Men vad ska man tänka på innan man ger sig ut och shoppar en ny höstgarderob. Det ska titta närmare på idag och förhoppningsvis kan du få något användbart tips. Men var ska man då börja. Jo, det ska vi berätta för dig.

Kängor

Att införskaffa ett par kängor är ett riktigt smart val inför hösten. Du kommer då inte påverkas av regn och rusk utan kan bara ta på dig dina kängor och ge dig ut. Kängor funkar oftast också bra på vintern vilket gör att du får ut extra mycket av ditt inköp. Härligt va?

Rock/Kappa

Att köpa sig en snygg rock eller kappa kommer inte bara höja din höstoutfit utan kommer också hålla dig varm och torr i höst. Eftersom dessa ofta är lite längre i modellen så skyddar de bra mot väder och vind.

Jeans

Ett par rejäla jeans är riktigt sköna att ha under hösten. Det lite rejälare tyget står emot väder och vind på ett bra sätt och du kommer samtidigt se riktigt snygg ut. Win-win som man brukar säga.

Mössa/Handskar

Slutligen vill vi tipsa om att köpa en mössa och ett par handskar. Hur dessa ser ut är egentligen inte så viktigt, även om du så klart vill ha några som passar din personliga stil. Det är dock viktigt då hösten ofta är ganska kylig och det därför är ett skönt komplement till din outift.