Kläder med klassisk design

Kläder i klassisk design som utstrålar tidlöst manligt eller kvinnligt är något som får dig att sticka ut från mängden. Tidlös design är något som verkligen ligger i tiden och vill du satsa på denna stil kommer du garanterat att vara både välklädd och moderiktig.

Tidlös design

Skandinavisk design

Klassisk skandinavisk design är något som idag är väldigt på tapeten som många modehus och designers strävar efter. Den skandinaviska designen förmedlar kläder som är välsydda, skräddade med en tidlös design. Färgerna är ofta enhetliga och stora eller röriga mönster går bort. Några kända märken som säljer kläder i den skandinaviska stilen är;

  • Cream
  • Beck Sondergaard
  • Ester Eleonora
  • Ewa i Walla
  • Du & Jag

Kvalité

Kvalité

Samtidigt som det är viktigt med kläder i snygg och tidlös design är det minst lika viktigt med bra kvalité. Det gäller att hitta kläder med bra kvalité som håller från tvätt till tvätt och inte ändrar varken färg eller passform. Kläder av skandinaviska designers har över lag bra kvalité med både bra skräddare och bra materialval vilket gör att plaggen håller länge. Så vill du satsa på kläder av hög kvalité, skippa de större klädkedjorna och välj istället kläder från mindre klädmärken. Du behöver då bara ett fåtal plagg i din basgarderob och kan använda dessa och matcha i många år framöver. Till basgarderoben kan du sedan välja ett par accentplagg, från större klädkedjor om du så önskar, som sätter en personlig touch på din outfit och gör den modern just idag.