Mannens accessoarer

Wallet

Accessoarer för män ska inte underskattas. Att accessoarer mestadels skulle vara lämpade för kvinnor är en myt, då syftet med accessoarer bland annat är att göra livet lättare och mer organiserat.

Exempel på accessoarer som kan underlätta ditt liv samt matcha din klädstil är väskor, så som necessärer samt portföljer. Att ha ett ordentligt armbandsur eller en snygg näsduk kan också underlätta ditt liv och förhöja din outfit.

För att göra dig mer stilig kan smycken så som armband, ringar och kedjor göra det där lilla extra. Vidare kan slipsklämmor och manschettknappar göra dig stiligare, men de kan även göra ditt liv enklare. Ett par snygga solglasögon ger dig en snygg outfit, men de skyddar även dina ögon mot solen och kan förbättra din sikt avsevärt när du kör bil.

Plånboken – den glömda accessoaren

Ett annat exempel på en accessoar som verkligen inte bör underprioriteras är en snygg plånbok. Nästan alla har den, men det är få som ser den som en accessoar. För dig som inte bär armband eller portfölj är detta ett perfekt tillfälle att göra din stil mer personlig.

Trots att vi använder plånboken i stort sett dagligen är det lätt att glömma bort vilka underlättande funktioner olika typer av plånböcker kan ge oss, och hur många valmöjligheter det finns. Såvida du inte planerar att byta plats på dina bankkort och pengar är det värt att satsa på en plånbok av bra material som håller sig snygg länge. Även funktionen är viktig att tänka på, är det enklast för dig om din plånbok är mer anpassad för att hålla kontanter eller bankkort? Extra många fack och dragkedja är extra bra om du använder plånboken till annat än bara bankkort och pengar.