Med blicken mot våren

Vi må vara mitt uppe i vintertider just nu. Men somliga av oss kan inte hjälpa att vända blicken mot våren. Den känns alltid långt borta så här års. Men tiden kan gå rätt så snabbt emellanåt och innan vi vet ordet av det har vårtecknen börjat dyka upp. Och något många av oss tänker på då är vårmodet.

Nu är ett perfekt tillfälle att gå igenom garderoben och se efter hur förberedd man är för det kommande modet. Men först måste man ju veta vad det är som lurar vid horisonten.

Som tur är har vi redan gott om information om vad vårens trender kommer att bjuda på. När det kommer till materialen har vi sett en hel del skinn och denim. Det är så klart material som aldrig riktigt går ur tiden. Men vi kan garantera att en skinn- eller jeansjacka kommer att vara väldigt trendigt i våren som kommer.

Vad gäller färger har vi inte sett någon färg riktigt dominera, som annars är rätt så vanligt. Men färgglatt har det absolut varit. Så förbered de starkaste plaggen i garderoben för en tur ut i det fria.

När det sedan kommer till accessoarer har både stora armband och halsband synts upprepade gånger på catwalken. Tänk bara på att inte bära allt för många stora accessoarer samtidigt.

Slutligen är det även värt att nämna några plagg som har hamnat mer i centrum denna säsong. Och här har vi sett både shorts och braletten göra sina entréer.