Rensa bland dina smycken

Även om de inte tar så stor plats så kan det vara skönt att med jämna mellanrum rensa bland dina smycken. Det finns garanterat smycken och juveler som du inte använt de senaste åren och då kan de få ge plats åt något nytt.

Städa ditt smyckeskrin

Genom att städa ditt smyckeskrin så kan du få plats för mycket mer. Om du har en del guldsmycken så kan du via Guldpost som är en guldaffär online. Du beställer hem ett rekommenderat brev som du lägger ditt guld i och skickar till Guldpost. Efter värdering och ditt godkännande så får du pengar på ditt konto inom 24 timmar. Då kan du handla något nytt och spännande som du kan fylla upp ditt smyckeskrin med. Det finns säkert något smycke som du redan idag vet med dig att du vill köpa.

Byt eller ge bort

Andra smycken som kanske är svåra att sälja kan det finnas andra som har ett intresse av. Anordna en bytesdag med dina väninnor där ni kan byta smycken med varandra. Du kanske har något som kan intressera dina vänner och de kanske har något som kan intressera dig. Om du har smycken som ingen är intresserad av så kan du skänka dessa till någon välgörenhet eller loppis. Vet du med dig att du aldrig kommer att använda dessa smycken så finns det säkert någon annan som kommer att få användning av dom.