Se över din garderob

Med jämna mellanrum så kan det vara bra att se över sin garderob. Den behöver städas ur som allt annat i ditt hem. Det kanske inte behöver göras varje vecka men några gånger per år så kan det vara bra att ta ur allt och även storstäda garderoben.

Det samlas en massa damm och partiklar som man gärna vill få ur garderoben. Plocka ur allt som är där i och dammsuga ur och torka av alla hyllplan. När du ändå har allt ute så kan du gå igenom de plagg och de skor som finns om det är något som behöver bytas ut och slängas. Det kan vara skönt att få skifta något i sin garderob.

Även skorna kan behöva en översyn och se vad som är aktuellt att ha kvar eller om man ska byta ut något. Kontrollera också så att du har skoblock till alla dina par, om inte så ta en titt hos Skolyx och beställ till de skor som saknar detta. Lika väl som kläder hängs på bra galgar så är skoblock viktiga för dina skor. Det gäller att man sköter om sin skor.

När allt är genomgånget så är det skönt att få ställa in sina skor och hänga upp sina kläder igen i en välstädad garderob. Det är så mycket trevligare att välja vilka kläder som ska användas om det är städa och väl organiserat i en garderob. Gör detta till en vana så får du ordning och reda i din garderob.