Skönhetsfix som du kan göra hemma

shutterstock_118678189

På Tv och i tidningar läser man om personer som går till flera olika salonger i månaden för att skapa sitt eget ideala yttre. Du behöver inte göra denna tidskrävande och kostsamma praktik för att uppnå liknande resultat. 

Färga håret hemma

Du kan köpa vilken färg du vill på nätet och butiken. Dock ska man vara medveten om att man behöver bleka håret först om man vill ha en väldigt kraftig färg eller gå från mörk till ljusare. Man kan bleka håret hemma men räkna inte med samma jämna resultat som man får på salongen. En av de bästa märkena är Schwarzkopf som ni säker känner igenom från den välkända logotypen föreställande en silhuett av ett huvud.

Vita tänder hemma

En tandläkare tar tusentals kronor i betalt för blekning. Strunta i tandläkarstolen och använd dig av hemmatandblekning. Crystal White har en av de bästa blekningssystem eftersom det kommer från tandläkarindustrin. Bor du i Stockholmsområdet kan du även besöka deras egen klink för att få en behandling. För att göra det så enkelt och smidigt som möjligt, kan man så klart beställa hem tandblekningen och göra det själv när du får tid.

Pedikyr och manikyr hemma

Du behöver inte betala dyra pengar för att få naglarna fixade. Med lite träning kan du få fina tå- och fingernaglar i hemmets lugn.

För fingrarna behöver du lära dig rätt klippteknik: klipp lite åt gången och klipp rakt. Manipulera formen med nagelfilen. Tårna ska också klippas rakt så man slipper nageltrång. Fila ned den sista biten istället för att ta allt i en klippning.

Gör egna fotbad med varm vatten och oljor för att mjuka upp och vårda fötterna. Och så klart har man chansen att träna in sin nagellacksmålningsteknik.

Hansaplast går igenom hela listen för hur du tar hand om händer och fötter på bästa sätt, direkt i hemmet.