Sommarkläder

Nu är det, tro det eller ej, faktiskt bara en månad kvar till sommaren med allt vad det innebär. Det kanske allra bästa med sommaren är förstås att man kan gå klädd lite mer avslappnat än vanligt. Här kommer därför några tips på bra sommarkläder för de kommande månaderna.

Shorts

Ett par shorts i någon form är så klart en självklarhet i sommar. Ett bra tips kan vara att satsa på några stycken par i några olika färger så man har att matcha olika outfits med och gärna då i ganska starka färger, som till exempel rött, gult eller varför inte rosa, som är en färg som är lite extra het just nu.

Skjorta

Skjortor av olika slag är också något som passar bra under sommaren och helst skall de då vara tunna och luftiga. Här kan ett bra tips vara att satsa på ljusa färger som ljusgul, vitt, beige eller ljusblå.

Jeans

Ett par jeans är något som funkar oavsett årstid och som har den fördelen att de går att matcha med det mesta. Just nu är lite mer luftiga jeans av så kallad bootcut-stil väldigt populärt, något som kan vara värt att satsa på.