Toppa din outfit med ett snyggt halsband

Även den mest vardagliga look kan förhöjas med vackra smycken, och är ett sätt att variera din stil utan att göra så stora förändringar. Ofta är det små detaljer som kan lyfta en hel look.

Våga prova en ny stil

Att variera sina smycken är ett utmärkt sätt att prova en ny stil och variera sig utan att behöva köpa en helt ny garderob. Dessutom är smycken en bättre investering eftersom de inte utsätts för samma slitage som kläder. Våga prova nya kombinationer som du inte tänkt på förut, och våga blanda färger och material. Att guld inte passar med silver är en förlegad idé som bör skrotas.

Låt dina smycken ta plats

Det finns många olika sätt att framhäva dina smycken. Du kan till exempel bära ett halsband över polotröjan eller låta ett par vackra örhängen ta plats när du använder ett axelbandslöst plagg. Ta en titt på dessa som passar både till en avskalad look men även till mer färgstarka plagg. Med väl utvalda smycken behöver du dessutom inte så mycket styling – låt smyckena ta plats, ett vackert halsband som drar blickarna till sig kan räcka för att göra din look komplett.