Välj en parfym som säger något om vem du är

Parfymen har antagligen funnits enda sedan det antika Egypten men under en väldigt lång tid var parfym så pass dyr att bara de rikaste hade råd med den.

Idag är det ju annorlunda, nästan alla äger en parfym och många har parfym på sig varje dag. Parfymen är det som ligger närmast huden, doften blir näst intill en del av dig. Därför gäller det att välja en parfym som matchar din personlighet. En doft som du kan stå för.

Sökandet efter unika parfymer

Vill du framstå som tuff, ung eller kanske elegant? Det finns ju oändliga valmöjligheter när det gäller parfymer. Ofta känner vi på en gång om en doft inte passar oss. Medan andra kan långsamt avslöja om de var den rätta eller helt fel. Det du måste komma ihåg är att pH-balansen i din hud, och hur torr din hud är, också påverkar hur parfymen kommer dofta på dig.

Många av oss letar efter en unik parfym, en parfym som inte många andra äger. Har du en lite större budget så kan du hitta mer unika parfymer på nätet. Det kräver ju dock att du vet vad du letar efter och vågar du inte riktigt chansa och beställa en stor flaska kan du beställa ett doftprov.