Vårkläder

1138700-girls-going-shopping

I och med att våren är här är det inte bara vädret som förändrats utan också de kläder man har på sig. Här kommer därför några tips på hur man kan klä sig i vår.

Olika stilar

En av vårens kanske allra starkaste trender är denimtrenden, med andra ord jeansplagg av alla dess slag är inne i vår. Se bara till att det inte blir för mycket western eller raggare över det hela. En annan stil som också går hem i vår är rockstilen, som även denna kan innehålla jeansplagg, kanske i kombination med en motorcykeljacka.

På fötterna

Något som är skönt på våren är att man kan ställa in de tjocka vinterskorna i garderoben till förmån för mer lätta alternativ. Ett säkert kort vad gäller vårskor är fortfarande de gamla klassikerna i form av ett par Converse eller liknande modeller, som finns i en mängd olika färger och utföranden.

Kläder för träning

Även när man tränar är det så klart viktigt att man är rätt klädd. Förutom att träningskläderna man bär givetvis skall vara snygga är det bra om de också är funktionella, det vill säga bekväma och lätta att bära.