Varm och snygg i kylan

Det är verkligen en konst att hålla sig snygg i kylan, det vet vi modemedvetna tjejer. När vintermånaderna kommer antågandes så är det många som älskar att sätta på sig vinterutstyrseln: mössa och koordinerade vantar med halsduk, en feminin och varm jacka och under det en härligt fin stickad tröja.

Nu för tiden är det inte svårt att hålla sig varm  och känna sig snygg även på vintern, men när det kommer till att bära jeans så måste man tyvärr sätta på sig de där osexiga långkalsongerna under för att inte dra på sig en urinvägsinfektion eller värre.

Nu finns det som tur är mer och mer modeller att välja mellan i många olika material och färger. Wahlmans kläder, som specialiserat sig på underkläder och strumpor, erbjuder till exempel långkalsonger för både kalla och varma lägen då de dessutom är snygga att ha på sig hemma för inomhusbruk. Det är kanske inte alla som bryr sig om hur de ser ut på vintern, bara det är praktiskt, medan andra resonerar som så att man ska väl inte behöva lida mer än nödvändigt under de kalla mörka vintermånaderna och att veta att långkalsongerna inte bara är bekväma utan även snygga kan få en att känna sig mycket mer självsäker.

Att hitta rätt boots för vintern där sockorna får plats är nog mest ett bestyr om man letar efter högklackade stövlar, och då gäller det att välja stövlar med en så kallad säker klack. En bred fyrkantig yta med rundade kanter krävs och hittar du favvo-stövlarna utan bra fästande sula, så fixar du lätt det hos närmsta sko/nyckelmakare. Här ser du exempel på några snygga varianter.